Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Shadar

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 1839

Lagt til: 25 aug 09, 17:40

Opprinnelig postet av trigz

Det kan du jo si, men nå har jeg hatt "gleden" av å se LSK under Tom Nordlie i halvannet år, tross alt. Erfaringene er at spillerne i systemet har next to absolutt ingen kreativ frihet innenfor rollene sine. Systemet betyr alt, og det kommer aldri på tale å tilpasse det enkeltspilleres styrker, slik enhver rasjonell trener ville gjort det.

Se for deg at man setter opp en akse med høy individuell frihet i den ene enden og liten frihet i den andre. Da vil jeg påstå at lag med høy individuell frihet vil ha en mindre klar spillestil enn en med lav frihet. Motsatt blir det selvfølgelig veldig forutsigbart som du sier. Derfor blir det viktig å finne balansegangen. Lag som har en klar filosofi om hvordan de skal spille kan produsere veldig mye (Rbk under NAE). Jeg vil derfor driste meg til å hevde at lav individuell frihet i et spikret system kan være veldig sjansproduserende. Men igjen: Det må være en balansegang. Bevegelsene og samhandlingsmønstrene og de individuelle arbeidsoppgavene må være på plass, også må det selvsagt være rom for en uventet dragning i ny og ne.

Opprinnelig postet av trigz

Nordlies velger seg ut sine favoritter i gruppa, og degraderer, eventuelt kvitter seg med, de eventuelle sterke personlighetene som finnes blant spillerne.Kasey Wehrman er selve stjerneeksempelet på det - vår beste midtbanespiller, som forsvant til dere fordi han ikke fant seg i Nordlies latterlige lederstil.

Mye handler også om hvordan man tar vare på de andre som ikke er "fast" på laget. Der har jeg registrert at Nordlie har en jobb å gjøre (desverre for oss kanskje). Men ellers så er det viktig med en drillet førsteellver. Både stabæk i gullsesongen, Drillos og RBK under NAE hadde såkalt "fast" startoppstilling.

Opprinnelig postet av trigz

Nordlie tåler ikke i noen grad å bli motsagt, han tåler ikke innsigelser og han tåler iallfall ikke diskusjon rundt sine egne disposisjoner. I LSK omtales han bare som Uday, og du kan jo trekke dine egne konklusjoner derfra.

Overalt hvor han går, følger konflikter, uro og disharmoni etter. Og nå er det tydeligvis deres tur.

Dette er nok det mest skremmende, og jeg håper ikke du har så rett. Du setter det nok på spissen, men ingen røyk uten ild som man sier. Noen steder kan man nok ha godt av å få uenighetene frem i lyset slik at man kan få gjort noe meg dem. Selv om det kan bli mye rabalder og drit på kort sikt så kan det få bra følger på lang sikt hvis det bidrar til å få fjernet noen råtne epler eller noe slikt. Men uansett, skremmende lesning trigz.

Opprinnelig postet av trigz

Vær forberedt på at om laget vinner, tar han gladelig æren. Taper laget, er det aldri hans feil, og han gjør seg stadig vekk til narr med å stå i mixed zone og kverulere rundt hvissomattedersomatte-faktorer til kuene kommer hjem for å forklare hvorfor det iallfall ikke er HANS feil at man tapte kampen. Vær forberedt på dyre innkjøp, gjerne fra det som gjenstår av stammen av Start-laget som vant noen kamper i 2005 (jeg tipper Jon Midttun Lie er en het innkjøpskandidat for dere).

Det er jo synd om ikke han greier å inkludere laget i seiersfølelsen. Jeg klarer ikke helt å huske at han har sagt som du sier, men tvert i mot at han har rost laget i media når de har vunnet. Midtun Lie og Pedersen kan han jo bare våge seg med i FFK! hehe.. Tror du overdriver litt.

Kanskje det er noe galt med styre og stell i LSK også som ikke gjorde god nok research på Nordlie før han kom til klubben?

Opprinnelig postet av trigz

Jeg husker selv den skrekkblandede fryden mange LSK-supportere opplevde da Nordlie ble ansatt hos oss - følelsen av at dette kunne bli enten himmel eller helvete, men at det sannsynligvis ble det siste

Jepp.. Det er akkurat slik jeg har det nå i allefall Wink

Opprinnelig postet av trigz

Selv om FFK ikke er en av mine favorittklubber i TL unner jeg dere ikke å gå i oppløsning under Nordlies skrekkvelde. Jeg er bare sjeleglad for at det ikke er LSK det går ut over denne gangen. Vi var på god vei til å gå i oppløsning som følge av Uday, og kan først nå rette blikket framover.

Takk for lykkeønsker (hvor seriøse de enn er), og selv om du kanskje har rett i dine betrakselser av Nordlie så er ofte problemer ganske sammensatte, men som vi gjerne vil gi ett ansikt. I tillegg må det jo også sies at TN slet med en skadeutsatt stall (Kisneber?, Marius Johnsen og flere?) selv om han i flere tilfeller kanskje var skyld disse selv gjennom sitt omstridte treningsopplegg.

Selv krysser jeg fingrene for at dette kommer til å gå bra for FFK og hviler meg foreløpig på at en mann kan være gal ett sted, men rett ett annet sted.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340