Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK pra sempre

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 okt 08
Innlegg: 1147

Lagt til: 23 aug 09, 16:17
Endret: 23 aug 09, 16:26
Endret av: FFK pra sempre

Opprinnelig postet av Lemmy

Jeg tok oppfordringen din, Willy Renè. :-)

Faktum er at Tom Freddy Aune og Anders Grönhagen har akkurat lik statistikk rent poengmessig denne sesongen. FFK har ti kamper under Grönhagens ledelse denne sesongen, det har endt med ti poeng. Tolv kamper har det blitt under Aune, med tolv poeng kapret.

Det vil altså si at kritikken mot Aune er nokså uberettiget. Mange her inne snakker om rutine.. Aune er mer urutinert enn Grönhagen, men har altså klart å ta like mange poeng i forhold til kamper. Da har han vel gjort en bedre jobb enn Grönis, ettersom han er mindre rutinert og dermed, ifølge flere her inne, har dårligere forutsetninger?

Når man i tillegg ser at humøret i spillergruppen er langt bedre under Aune enn Grönhagen, så sier vel det litt om at Aune ikke er så dårlig som mange skal ha det til.

Det blir alt for enkelt å si at kritikken av Aunes rutine uberettiget fordi han har like god statistikk som Grønis.
Kritikken av Aunes rutine er fult ut berettighet. Rett og slett fordi han ikke har noen annen rutine enn den han har fått i klubben, samt en sesong i "toppklubbene" Lisleby og Kvik Halden.

Dessuten har Aune har flere sentrale spillere fra fjorårets første 11'er enn det Grønis hadde på starten av sesongen. Når vi i tillegg ikke ser noen progresjon i prestasjon eller resultat, ja så vil jeg påstå at Aune faktisk har levert svakere en Grønis.
Når det er sagt, tror jeg de fleste som ønsker enn ny hovedtrener på plass, vil ha en helt ny person som kan skape ett nytt regime. En som både er samlende og har pondus nok til å lede laget og den sportstlige ledelsen.

---------------------------

http://twitter.com/FFKprasempre


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340