Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ymer

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 22 aug 09, 16:19

Opprinnelig postet av dracula

Kjære Ymer, vær så vennlig å les starten på innlegget mitt engang til.

Forstår du fortsatt ikke hva jeg mener,send meg en mail, slik at jeg kan få forklart deg det. Uten å jeg tretter ut andre.

Jeg leste starten på innlegget ditt. (Tar gjerne sjansen på at du/vi tretter ut de andre her inne)Og hvordan hadde en spiss som det du beskriver gjort Everton mer nyttig? Skulle Everton servere ham ballen? Han er jo ingen passningslegger, ingen avslutter og eier ikke plasseringsevne. Mangler også killerinstinkt. Eksempel fra igår: På slutten av kampen ender et innlegg på bakerste stolpe. Der Everton er nærmest, men Gardar er også like ved. Så kommer 10tusenkronersspørsmålet: Hvem tror du angrep ballen og fikk til en avsluttning? Og hvem sto passivt å ventet på ballen?

Med en spiss som den du beskriver i innlegget ditt, så hadde vi ihvertfall ikke hatt bruk for Everton. Da hadde det vært fint med folk som kan slippe ballen, ikke gå med den til hele motstanderlaget er nede i forsvar. Everton får jo skryt for at han er god til å holde på ball. Stemmer det, og det er det forsvarende laget glade for tenker jeg...

Vi blir jo ikke enige om Everton, men det er jo greit å få luftet meninger. Hva som vil skje med ham ser vi sikkert om veldig kort tid... Laughing. Du må huske på at min vurdering av Everton også henger litt sammen med det han koster.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340