Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ymer

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 22 aug 09, 14:07

Opprinnelig postet av dracula

Greit at ikke Everton er noen (stor)scorer, men likevel viser han ferdigheter som gjør at dersom FFK hadde hatt en spiss som kunne arbeide og skape seg sjøl rom inne i boksen samt avslutte hadde ferdigheten til Everton vært gull verd.

Dessverre har ikke FFK noen boksspiller, Borges er midtbanemann som kan avlutte etter løp, men han er ingen "spiss", tragisk at han ødelegges på denne måten.  I tillegg til at FFK mangler en avlutter som "spiss" mangler "midtbanen" slik den framstår de kvaliter som gjør at at spissene får brukbare arbeidsbetingelser.

Tror forsatt att Everton har både potesiale og ferdigheter, det samme med Borges. Men..... og det er et stort men er de for

gode fotballspillere for ett lag hvor resten av spillerne i det siste har framstått  som middelmåteligheter (bortsett fra Raio).

Borges blir nok stjerne med tiden. Everton? Ja han har jo utviklet seg voldsomt siden han kom til oss ifjor og spillte på et lag i medgang. NOT! Skulle Everton være for god for resten av laget? Mener du kanskje at vi skal bygge et nytt lag rundt Everton? Er ikke ende på galskapen her inne...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340