Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ecupeventyrsnart

A-lagspiller
Ble medlem: 15 jul 05
Innlegg: 263

Lagt til: 22 aug 09, 13:45

Helt enig med deg, og jeg vil gjerne svare ja på det siste åpne spørsmålet ditt. Ja, de er nok for gode fotballspillere for resten av laget.

Det som mangler i år er defensiv trygghet, og passninger på over 5 meter som treffer en medspiller. Det vi gjorde mye mål på i fjor var at backene kom på løp og overlappet med vingene slik at vi kom rundt på kantene.

Det som skjer nå er at vi ikke har noen hurtig og passningssikre backer fordi 5 forsvarspillere er skadet. Skulle likt å sett RBK uten hele forsvarsrekka si nesten halve sesongen. I ttillegg har vi hatt Basom forholdsvis langtidsskadet, så han mistet viktig oppkjøring. Wehrmann det samme,  Gardar har også fått en dårlig oppkjøring pga skade. 

Når man ikke har trygget i bakre fireren, og rustne midtbanespillere, så tør ingen helhjertet å gå på løp når muligheten for overganger/kontringer kommer. Det blir halvhjertet. Så flere ganger i går mot RBK at både Askar og Barsom nøler med å bli med på offensive løp. Hvis dere ser f eks molde så kommer hele laget øyeblikkelig med på løp og kun midforsvaret holder igjen og sikrer.

De andre lagene er alfor godt defensivt organsisert til at vi kan basere oss på å spille ut ett forsvar i balanse. De må taes på overganger i all hovedsak. Sånn som det er nå så må spissene våre møte og hente ballen på midtbanen og dra den med seg alene opp og skape sjanser. Det blir altfor forutsigbart og lett å lese.

Og de fleste av målene vi scoret i fjor ble faktisk ikke gjort av spissene men av andre spillere på laget tom forsvarsspillerene. Dette fordi de kom med på løp, og for å ikke snakke om Wallace sine frisparkspærler, både scoringer og godt plasserte innlegg.

Ja, det kan godt hende det hjelper litt å få ny spiss, men hvis han må skape sjansene på egenhånd han også så blir det ikke mange målene den spissen vil score heller.

Og ny trener, ja kan hende det hjelper og, men det som hadde hjulpet mer var å få første 11 ern tilbake fra skade. Vi mangler mer enn bare en spiss. Skulle vi vunnet i går f eks så skulle vi scoret 5 mål, ikke akkurat mange som slår RBK med det i år.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340