Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 22 aug 09, 13:40

På hvilket grunnlag er det enkelte mener at Aune ikke tør å si i fra til spillerne sine? Er det mange her som er inne i garderobene eller på treningsfeltet?

Og til de som klager på byttene, jeg kan ikke skjønne hva Aune gjorde så feil i går.Ja, han burde satt innpå Gardar tidligere, som viste lovende takter. Samtidig så var Gardar helt forferdelig mot Start forrige kamp, og da blir det et vanskelig valg for treneren.

Hvilken forskjell ville Martin Elvestad gjort? Jeg er enig i at han får altfor lite med sjanser, men har vanskelig for å se hva han kunne gjort annerledes i går.

Aune har tross alt satset like mye på unggutter som Grönhagen, i form av at hospiteringsordningen med juniorlaget etter hva jeg har skjønt har vært betraktelig bedre enn da svensken var trener.

Og hvor lett er det å skulle sette sitt personlige preg på et lag når man vet at man kun er konstituert trener for en periode?

Det ble vel mye forsvar av Aune, men jeg tror ikke løsningen ligger i å gi ham sparken. Det er praktisk vanskelig også, om ikke man kommer til en løsning med Grönhagen først.

Jeg er også prinsipielt motstander av å gi en trener sparken for dårlige resultater. Om en trener er godt likt i spillergruppen og har en ok fotballfilosofi, mener jeg han bør få være i klubben. Jeg har inntrykk av at Aune er godt likt av spillerne, og at humøret er bedre enn under Grönhagen.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340