Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

A.Scheie

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 apr 04
Innlegg: 857

Lagt til: 22 aug 09, 01:48

Svar på spørsmålet i topic:

Hvis argumentene i for å gjøre det er at han ikke har tillit i spillergruppa, han han ikke egner seg, at klubben trenger på fp inn noen andre helt utenfra for å snu trenden, er svaret ja

Hvis argumentene er at laget mangler spillemønster og samspill, at rutinerte spillere ikke yter maks eller klarer å slå en presis 10-meterspasning på gress, eller at han ikke har den formelle kompetansen så er svaret nei. Da straffer man Aune for andres feil eller supporteres uvitenhet.

Men:

Vi må ha en avklaring på trenerspørsmålet. Snarest!


Ellers er det vel rimelig kinkig å sparke en assistent som er konstituert hovedtrener. Da sparker man faktisk bare assistenten. Hvis man skal ansette en ny trener så må man ansette en som får hovedansvaret frem til Grönhagen er frisk. Ser ikke for meg mange kapasiteter som vil gå i en slik stilling for å risikere å blir degradert. Nei, se til pokker å få en avslutningsavtale med Grönhagen, få inn en kapasitet som hovedtrener i det minste ut sesongen, og la Aune fortsette i sin egentlige stilling som assistenttrener. Ja takk!

---------------------------

God bedring, Dagfinn!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f