Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

DarkXoiX

Bedriftsspiller
Ble medlem: 19 aug 09
Innlegg: 1

Lagt til: 19 aug 09, 15:00

Hej!

Daniel Wass er hypet, i sidste sæson kostede han, på trods af få kampe, rigtigt mange mål. Mål der aldrig kunne diskuteres tilhørte ham!

Hans placeringsevne er ikke eksisterende, og hans hovedspil findes ikke. Han har samtidigt ingen fysik!

Værst er det dog han ikke aner hvordan man dækker op - stort set hver gang han skal dække en modstander-wing, kaster han sig ned i en tackling netop som han mener spilleren skal til at drible ham. Dette virker 3 ud af 4 gange, og den sidste gang resulterer det i en HELT blank wing der kan slå et indlæg, eller løbe mod mål, 100% uforstyrret, da Wass ligger og roder rundt på græsset.

De få forcer han har skal ses i det offensive, han er rimeligt hurtig, og kan, en enkelt gang eller to i løbet af en kamp, drible en mand på kanten.

Med andre ord - manden har været hypet grundet nogle få gode kampe i starten af hans karriere, og grundet klubben han spiller i. Brøndby er kendt for deres gode talentudvikling, problemet er bare, Wass er ikke et talent!

Med venlig hilsen,

En brøndbyfan der er MEGET tilfreds med ikke længere at skulle sidde nervøs på stadion hver gang bolden er i Wass side :-)

---------------------------

Vi takker :)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f