Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5992

Lagt til: 14 aug 09, 18:09

Opprinnelig postet av rød og hvit

Etter det jeg har forstått var han ikke noe høydare i Sarpsborg - anskje tvert i mot. At han fungerer i Molde sammen med 2 andre senegalesere betyr overhode ikke at han hadde blomstret i FFK.

Jeg har sett han i 10-12 kamper for Sarpingene. Han har vært ustabil, litt umotivert (?) til tider. Men potensialet var ikke vanskelig å se var skyhøyt! Han kunne tusle rundt på banen store deler av kampene, før han plutselig bestemte seg for å drible av hele motstanderlaget og banke ballen i kassa. Bare en klassespiller gjør noe slikt. I tillegg dro han frekke tunneller, og hadde et herlig driv forbi motstanderne med ballen i bena. Men det ble for mye på kryss og tvers.

At han lykkes i Molde overrasker ikke meg en dritt, det samme hadde han mest sannsynlig gjort i FFK i Gashi-rollen på midtbanen. Han er etter min mening minst to klasser vassere enn Ardian.

Kanskje FFK tok utgangspunkt i en viss treningskamp mellom Sparta og FFK for et par år siden da han spilte dårlig? Hadde ikke forundret meg. Er jo andre her inne som tar den kampen som utgangspunkt.

Men men, spist er spist, og gjort er ikke gjort. Hadde ikke sagt nei takk til både Borges og Makhtar på samme lag.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340