Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ymer

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 12 aug 09, 14:02

Opprinnelig postet av TheDude

Det jeg reagerte mest på i innlegget dit var argumentasjoen for at man ikke skulle kritisere Henriksen.

Argumentet mitt for ikke å kritisere Henriksen ennå er at ingen her inne har hele bildet av hvordan han er som leder og at jobben hans består av mer enn det som står i avisa. Derfor skrev jeg at det er fritt fram for kritikerne med alle de gode løsningene(?) å søke når jobben blir ledig... Men som jeg også skrev; det er vel ingen av de som sitter på forumet som får jobben, for styret som ansetter topplederen er jo også i deres øyne ubrukelige. Som treneren, som spillerne....?

Kort sagt og for siste gang: Kom med løsninger og konstruktiv kritikk istedet for å påstå at folk dere ikke kjenner er ubrukelige... Og vær så snill å innse at den eneste løsningen for FFK faktisk ikke er retur av TKK. Hadde TKK vært den "guden" noen vil ha det til, så hadde en eller annen klubb plukket ham opp for lenge siden.... Underlig at det ikke har skjedd...?

Avsnitt 2 i innlegget var ikke nødvendigvis til deg, og vi er egentlig ikke så veldig uenige. Jeg kan glatt innrømme at ordlyden i mitt opprinnelige innlegg ikke var helt "100", men debatt ble det ihverfall av det Laughing


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340