Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

sruben

Knøttespiller
Ble medlem: 02 okt 07
Innlegg: 74

Lagt til: 07 aug 09, 09:11
Endret: 07 aug 09, 09:12
Endret av: sruben

Opprinnelig postet av Topscorer

Henriksen har ikke indirekte svart bekreftende på noen ting. Det er dine spekulasjoner og evne til å tolke og tyne ting ut av ingenting som som ligger ute. Du lager rykter på denne måten. Hvorfor gjør du det? Hva er dine hensikter?

Du gir jo Henriksen rett i det han sier i F-B.

Jeg vet ikke hvor seriøst jeg skal ta det du skriver her, men jeg har aldri noen gang lagt ut ett eneste rykte på dette forumet eller andre steder om situasjonen internt i FFK. Det jeg gjorde i min post var å henvise til Henriksens måte å unngå FB's spørsmål på, og si at slikt bygger oppunder andres mistanker og bekymringer.

Hvis du på en seriøs måte blir spurt ev en venn/bekjent om du slår kona di, men velger å prate det hele bort, har du ikke da indirekte gitt andre større mistanke og grunn til bekymring? Det er det jeg prøvde å påpeke i min post, at Henriksen mange ganger ved sine egne utsagn har gitt grobunn for spekulasjoner han ser på som negative for klubben.

At du utifra dette konkluderer med at jeg setter ut rykter og spør om mine hensikter blir for meg i drøyeste laget. At du reagerer på ondsinnet sladder og ønsker å ta andre personer i forsvar er en svært god egenskap, men her er du litt vel raskt ute med å skyte feil mann tror jeg.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340