Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denspesielle1

Bedriftsspiller
Ble medlem: 20 jun 09
Innlegg: 11

Lagt til: 06 aug 09, 23:08

Opprinnelig postet av denialsander

Jeg har sett prosjekt- og bedriftsledere ta grep i situasjoner med negative grupperinger og miljøer (også eksterne). Det var ikke gjennom å få en "artikkel" eller "sak" presentert på intranettet for å si det forsiktig... ;)


Hahaha, "intranettet", godt sagt :)


Jeg vil først og fremst gi min fulle og hele støtte til ffksupporter.net og gjengen bak, foran, oppå, under, til siden osv., you understand what I mean. Faktisk et av de bedre nettstedene i landet i sin kategori, både med tanke på oversikt og brukervennlighet. Dette kommer fra undertegnede som først og fremst er fan av fotball, og deretter enkelte klubber.

Altså, dette er et supporternettsted, og da skal det være takhøyde både den ene og andre veien. Jeg kan gå så langt å påstå at 90% av innleggene til kritikerne og til de som er uenige i mange av moderatornes innlegg/meninger, florerer av heller uvitende blabla, lite kunnskap, svada, tull osv.; men i rettferdighetens navn så er det vel stort sett det vi kan kalle følelser / synsing. Og det er nettopp dét; disse meningene er også velkomne. At "mods'ene" da blir beskyldt for (det jeg oppfatter som) "påtenning av ryktebål" faller på sin egen urimelighet. Hvis det er noe, om noe, så vil jeg nesten si at moderatorne faktisk er litt den andre veien, at de faktisk er hakket litt strengere og varsommere enn mange andre nettsteder av samme type.

Jeg vil faktisk gå så langt å si at nå som vi lever i den moderne internettiden, så er vel denne fremgangsmåten noe som bør og kan brukes til fruktig kommunikasjon, både på supporter og ledernivå, dvs. også kommunikasjonen mellom disse. Som med alt annet så kan tillit og åpenhet misbrukes, men da får man bare stole på at folk bruker mulighetene til noe konstruktivt og ikke destruktivt. Ok, kanskje mye å forlange fra enkelte, men at da flinke og kunnskapsrike folk blir kritisert for at de legger til rette (og faktisk bruker mye av sin dyrebare tid) for at det skal finnes en mulighet for 'gud og hvermann' til å ytre sin mening, ja, da blir det for dumt.

Angående bruken av denne talekanalen: Er det slik at enkelte foretrekker å gjøre ting på den "gammeldagse" måten, dvs. noe à là at en gjeng på 2-5 personer, som igjen takket være gruppesuggesjon drar med seg noen hundre til, og lager en eller annen form for protest, ved f.eks. oppmøte utenfor ledernes kontor, eller bruk av bannere på tribunen? Ikke at det nødvendigvis er noe galt i det, absolutt ikke, denne formen kan også være riktig eller ærlig i gitte situasjoner, bare så det er sagt.

Min personlige mening (slik at noe annet generell enn 'svada' kommer frem) :
At Henriksen og Grönhagen har gjennomført noen heller "uheldige" disposisjoner og kommentarer er ikke til å stikke under en stol. Men når jeg sier dette så må jeg kanskje akseptere at jeg blir halvveis hudflettet og kalt det ene og det andre av meddebattanter som tydeligvis kjenner meg godt nok til å komme med både usaklige og sårende personkarakteristikker (viser til et av mine første innlegg)...

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f