Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 06 aug 09, 21:06

Opprinnelig postet av ecupeventyrsnart

det mangler en ting her inne. og det er at de som blir kalt uduglige og idioter, gis muligheten til å svare. Det bør i det minste er at slike innlegg blir underskrevet med fullt navn. Det er i alle fall slik seriøse medier bør opptre.

Så du mener at alle innlegg på dagbladet.no, vg.no, etc, som f.eks. omtaler statsministeren som en idiot og udugelig skal slettes? Eller at alle som skriver innlegg skal ringe personen han/hun skriver om for en kommentar? Eller om vi som moderatorer skal spørre dem om kommentarer?  Hva mener du? Hvilke diskusjonsforum opptrer slik?

I artiklene som publiseres her har vi vel stort sett hentet inn kommentarer fra de fleste og vi har latt intervjuobjektene få sjekke egne utsagn, etc. før publisering.

Det skal og vil alltid være en vesens forskjell fra en redaksjonell artikkel til et innlegg skrevet i et diskusjonsforum på samme nettsted. De langt fleste innlegga her inne er skrevet av mange ulike personer, som har sine egne meninger, oppfatninger og ikke minst - måter å fremme dem på.

Men vi har en terskel og det er stadig vekk innlegg som redigeres, slettes og - innimellom - brukere som får dask på lanken for å være for bøse, ufine eller regelrette idioter...

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f