Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ecupeventyrsnart

A-lagspiller
Ble medlem: 15 jul 05
Innlegg: 263

Lagt til: 06 aug 09, 20:12

Opprinnelig postet av Topscorer

Tror faktisk at Runar H har et poeng her. All den negative fokuseringen som han, styrene og ikke minst Grønnis er utsatt for her på supporter.net er direkte ødeleggende for FFK. Hvordan skal de forsvare seg mot disse innleggene? Hvorfor kommer ingen på medlemsmøter eller årsmøter og tar opp diskusjonen der?

Det å gjemme seg bak et nick blir ganske feigt når man  beskylder folk for alhoholisme, arroganse, uduglighet osv.

Et spørsmål til moderator og Holters; Er vi tjent med slike destruktive og injurierende innlegg? Gavner det FFK? Er det på denne måten vi er med på å løfte klubben fram og opp? Hva tjener S.net på å sjikanere folk i klubbapparatet?

Helt enig i det du skriver, på tide at de mest kritiske her engasjerer seg aktivt. Det er ikke akkurat flust med folk som vil ta verv i klubbene. Blir som å klage på politikken, men aldri gå å stemme.

Er mange gode innlegg her, men endel har  litt mye Blitz-mentalitet. Klager for å klage. Man sier at noen er uduglige og det som gjøres er feil. Men jeg lærte som ganske liten at kritikk skal følges opp til ett forslag til annen løsning. Ellers holder man munn. Prøver å leve etter det enda, men andre for dømme om det stemmer.

Synes Holters og noen av de andre som er moderatorer her skriver både bra kanskje bedre enn andre journalister, men det mangler en ting her inne. og det er at de som blir kalt uduglige og idioter, gis muligheten til å svare. Det bør i det minste er at slike innlegg blir underskrevet med fullt navn. Det er i alle fall slik seriøse medier bør opptre.

En kuriositet hadde vært og oppsøkt arbeidsplassen til enkelte og spurt folk rundt de om de gjør en perfekt jobb alltid;)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f