Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 06 aug 09, 18:52

Opprinnelig postet av BøgeJon

Henriksen har rett

Klanen han sikter til er gjengen bak dette nettstedet, som i sin iver med å leke nyhetsredaksjon lager bortkomne artikler.

Kan du henvise til hvilke artikler som er bortkomne? Gjerne også hvorfor de er bortkomne.

Tipper du sikter til den saken om Grönhagens sykemelding nummer to. For å være helt ærlig så syns jeg at den artikkelen muligens hadde noen få litt "uheldige" formuleringer, selvom det ser ut som om de fleste opplysningene stemmer så langt hvertfall.

Men hvilke flere saker har det vært som har vært et forsøk på å sverte klubben?

Syns det Liraren sier om at det er vi, supporterne, som er klubben er helt glimrende sagt. Siden ffksupporter.net ikke er en seriøs avis som FB og samtidig uavhengig av Fredrikstad Fotballklubb, så kan vi i større grad "ta bladet fra munnen. FFK sine hjemmesider kan selvfølgelig ikke spekulere i om Grönhagen er ferdig i klubben (et eksempel, muligens det som passer best), og FB må være varsomme med kritikken av folk i klubben og informasjon som ikke klubben liker.

Det trenger ikke ffksupporter.net tenke på i like stor grad. Derfor kan vi spekulere mer, og etter min mening så skaper det mer interessante nyheter.

Syns FFK ved Henriksens utspill går enda lenger vekk fra den folkeligheten de bør ha ved å komme med kritikk av supportere som ikke bare er positive til at klubben gjør.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f