Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 04 aug 09, 12:24

Opprinnelig postet av FFK pra sempre

Opprinnelig postet av A9$h

Nettopp derfor det er synd de ikke gikk for TKK, han hadde de ambisjonene. Kjøpe billige talenter- Selge dyrt. Da tjener klubben masse, pluss at Fredrikstad hadde blitt attraktiv springbrett videre til en større liga. Ser jo bare med Borges feks.

 

De fleste er nok enig i det, sparkingen av TKK var ekstremt kortsiktig tenkt og handlet. 

Definitivt ikke enig i det. TKK strategien var så langt jeg kan se typisk skrivebordsfilosofi. Her skulle alle erfarne spillere kastes på dør og erstattes med unge talenter som skulle hentes for å bli en umiddelbar suksess og deretter selges snarest mulig. Eller hva? Kjempeidè? Nope! For det første ville laget ramlet fullstendig i grus om alle rutinerte spillere ble kastet ut i èn vending, slik TKK ivret for. Dessuten er det en livsfjern tanke å skulle basere seg på å hente unge talenter og selge dem videre på den måten. Man kan gjøre sånn med en eller kanskje to spillere pr sesong, maks, men ellers trenger et lag stabilitet. Spillerne trenger tid, og da menes ikke dager eller uker, men et par år, før de kan forventes å være på topp i sin nye klubb.

Lyn er vel et godt eksempel på en klubb som har forsøkt noe av det samme som TKK ville innføre i FFK. Se hvordan det går med dem; ingen spor av stabililtet og kontinuitet i spillergruppa. Suksessen uteblir, både spillere og sponsorer forsvinner.  Strategien med å hente unge spillere for å selge dem videre snarest mulig er en typisk BI-måte å tenke maskimert inntjening på kortest mulig tid. Grei nok strategi i finansmarkedet, men man kan bare ikke drive en fotballklubb på den måten. Et lag må bygges over tid, og det tar - tid. Da må ikke hovedfokus til enhver tid være hvor fort man kan få solgt lagets beste spiller for en masse penger.

FFK trenger i øyeblikket ikke noen "ny" spiss. De trenger å få avklart om de kan beholde Everton. Knallspiller, med en fin utvikling. Håper først og fremst FFK klarer å beholde ham, så vil han bli en meget målfarlig spiller - neste år.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340