Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Shadar

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 1839

Lagt til: 02 aug 09, 23:03

Opprinnelig postet av xclusive

Så en lite oppfordring til dere som klager over Duenes. Om dere synger istedet for å sitte å klage, slutter nok Ole å oppfordre til heiarop.

Alle på folketribuna har ikke kommet for å synge i 90 min. Det må være lov til å komme for å se på kamp. Er det ingen mellomting mellom å sitte stille og klage og hoppe og synge? Om ikke lille Ole slutter å drite ut FFK før hele stadion hopper så er stadion halvtom lenge før sesongen er slutt.

Opprinnelig postet av xclusive

Dere tar dere selv litt for høytidlig, dere bare klager over ting...

Jeg er ikke selvhøytidelig, men jeg reagerer på at det er upassende. Han forstyrrer det jeg kommer på stadion for å oppleve. Han maset til og med da PH hadde fullt trøkk.

 

Jeg mener det er passende å klage når man virkelig blir brydd. Skulle jeg heller blitt hjemme? Jeg mener sterkt at FFK trenger å selge alle billettene de kan. Jeg sitter på folketribunen og synger inni mellom, klager, kommenterer og roser alt ettersom hva spontanreaksjonen er. Jeg liker å følge nøye med fremfor å hoppe hele tiden. Det må jo være rom for ulike supporetere. Å mene at alle som ikke synger skal holde seg hjemme har virkelig ikke skjønt det.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340