Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 31 jul 09, 22:31

Det var ikke tilfeldig at vi ble knust på corner:

1) Makan til presise hjørnespark som det vi møtte fra Poznan skal vi lete lenge etter i norge. Det var hardt, masse skru og landa ned helt perfekt hver jævla gang. Guskjelov og takk for at vi ikke møter sånne hjørnespark til vanlig

2) Poznan hadde gjort hjemmeleksa og funnet vårt store problem iår: Markeringsspillet i 16-meter. Hvis vi tar bort alle mål som har kommet pga markeringssvikt på fem-meter, ja da da hadde tabellen sett annerledes ut. De var bevegelige, raske og i stort antall.

3) Over nevnte presise dødballer over-uttalte ett av de to store problemene vi har hatt iår: Keeper. Du kunne se på Lasse at han var utrolig defensiv når kula kom i hundre. Når han i tillegg ikke klarer å slippe seg løs og bli inspirert av god motstand, ja, da har vi et keeperproblem, uansett hva slags argumenter en kommer opp med

Vi har ingen god markeringsspiller for øyeblikket. Raio er nærmest, men han er egentlig supergod i duell, ikke i markeringsspill. Vidar har enorme problemer med markeringsspillet, og Ophaug er rusten.

Det er klart vi sliter i europa-spill og tippeliga med disse forutsetningene. Vi trenger ikke angrepsspillere. Ei heller midtbanespillere. Vi trenger forsvarsspillere og keeper.

En god og stabil keeper har lett for å smitte over på stopperspillet. Jeg kommer derfor fram til samme konklusjon som Høili: Ny keeper! I retrospekt skulle vi brukt bøtter og lass av penger for å beholde Øhrlund. Lasse og Bråthen var ikke gode nok, i det minste ikke så gode som mange trodde (meg sjøl inkludert).


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f