Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Truger

Juniorspiller

Ble medlem: 14 feb 05
Innlegg: 92

Lagt til: 31 jul 09, 21:56

Opprinnelig postet av kjo

Opprinnelig postet av ffk-4ever
En annen ting idag... Hvor var sikkertheten på stadion idag, det vrimlet av polakker på hovedtribunen og de lagde kvalme, de gikk frem og tilbake de satt på feil plasser og ble kastet vekk, appåtil barker hele bortesupporter tribunen i et masseslagsmaål eller hva det var, noen fikk bra bank ned trappa der ihvertfall.

Finnes det ikke et regelverk om å skille supportere fysisk? Gjelder ikke det også, eller kanskje særlig, i internasjonale kamper? Blir lynforbanna av å se bortesupportere som hopper opp og ned, hoier og skriker, rett foran meg på vår egen tribune. Jeg synes det merkelig at hverken presse eller andre har tatt opp dette. Er ikke FFK i stand til å arrangere kamper i UEFA-regi? Om denne kampen ikke hadde gått på søvnige Fredrikstad Stadion, men f.eks. i England, Serbia eller Italia hadde det ikke bare vært bortesupportere som havna å bråk seg i mellom. Da hadde det blitt helvete løs på tribunen. Da jeg kjøpte biletter sto det polakker og skulle ha biletter. At de var bortesupportere forsto i alle fall jeg. De burde vært hevist til bortetribune allerede da, og vaktene burde ha silt ut de som helt tydelig var bortesupportere. Under kampen markerte de seg slik som ffk4ever skriver, men de fikk fortsette. Men nå har vel klubben god nok tid til å forbedre seg til neste gang det spilles E-cup på stadion.

Vi lever faktisk i et fritt land, og om folk ikke tåler at vi har forskjellige favorittlag, er det noe alvorlig galt. Hva så om noen andre supportere sitter ved siden av deg, og jubler når laget deres scorer? Vi lever i et sivilisert land! Finnes det ikke noe annet å klage på? Det er krig i verden...

---------------------------

FFK, Stjernen og Wolves ;)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f