Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ecupeventyrsnart

A-lagspiller
Ble medlem: 15 jul 05
Innlegg: 263

Lagt til: 31 jul 09, 10:56

Opprinnelig postet av Ziggy Stardust

- Noe skje på trenersiden, og Aune degraderes. Har sansen for Aune jeg og tror han blir en bra trener på sikt. Men fortsatt er det bare i munnen.....

- Staw har jeg også sansen for, men nå må unggutta tre til siden og være fornøyd med den erfaringen de har fått. Så får de trene hardt videre, for at de blir gode keepere er det ingen tvil om.

- Barsom.....Hva skal en si ? Synes ikke han bør være i troppen engang. Avsluttet kapittel...

- Wehrman har vært litt opp og ned i det siste....Men gi han tilbake kapteinsbindet, så tror jeg han vokser litt med det og blir viktig utover høsten. 

- Kjør Martinsen ut på høyreback resten av sesongen, Ophaug og Piiroja i midten ogThomassen på venstre. Flytt så Askar og Wallace ut på kantene.....Kvisvik bør også hvile litt, da både kondisjon og pasningsben svikter litt.

- Så får vi håpe den spissen kommer, men da blir det en kabal.....Borges ned på midten, men hvem skal ut da ? Det beste hadde nok da vært å flytte Everton ned på høyresiden, og satt ut Askar da han heller ikke herjer for tiden.

- Men det viktigeste grepet som bør gjøres etterhvert er å fjerne Runar Henriksen, FFK som klubb er ikke tjent med å ha en slik person i systemet. Samtidig bør de svelge en hel kamelfarm og be TKK komme tilbake. Den feilen som ble gjort der, er noe av den verste feilen som er blitt gjort på mange år......Desverre kan det bli sånn, når maktmisbruk blir utøvd !!!

- Får håpe de beholder plassen, men da skal det bli opprydding både i administrasjon og spillerstall !!!!!

 

 

At man bør gjøre noe på trenersiden er kanskje greitt, det er jo også meningen. Men kanskje Grønis er på vei tilbake og er i form. Da tror jeg vi har treneren vi trenger. Se på sykdommen hans som en skade. Mange spillere som har kommet tilbake etter lang skade og gjort det bra igjen, hvorfor ikke en trener? (ref: Ronaldo, den orginale ikke jålebukken i RM)

Har spurt om det før og spør igjen. Hvilke meritter som sportsjef/leder i klubb eller bedrift har TKK?? INGEN som jeg vet om, og ikke har noen svart meg anderledes heller. Det og da sette han som sjef i FFK som omsetter mer enn de aller fleste bedrifter i Norge er jo helt natta. Nok om det.

Så lurer jeg på om du er gal når du skriver...Gi tilbake Wehrmann tilbake kapteinsbindet?? Har du sett han de siste kampene, han spiller jo som en full sjømann, forårsaker frispark, får gule kort og er skyld i halvparten av overgangene til motstanderlaget. Dette gjør han effektivt med at 8 av 10 pasninger slås feil og gjerne rett i beina på en motspiller.

Wehrmann har sett sine bedre dager og et Adeccoliga-lag blir nok neste stopp.. HÅPER jeg.

Barsom er jeg enig i, sånn som han spiller nå er det bedre å gi sjansen til noen fra rekruttlaget til å slite benken. UT av troppen og ned på rekruttlaget med Barsom.

Borges MÅ spille offensiv midtbane. Vi så jo hvordan han herjet med lag som er 10 ganger bedre enn alle i TL. Men å bruke han der vi gjør nå er jo helt malplasert. Bruk folk der de er best.

Da tror jeg ikke at vi trenger å flytte Everton ut på kant for da får han mer hjelp av Borges, og vi får jo håpe da at ketchupen kommer i like store mengder som fra en full Heinz-flaske.

Faktisk enig i at Martinsen bør prøves på høyre kant, da kan han benytte farten sin på å gå på løp. Hvilket han også gjør i dag, men med større risiko en som back.

Og selvfølgelig, inn med Wallace. Selv om han er litt rusten kan dødballs-ferdighetene hans avgjøre kamper. Og det trenger vi nå, en som avgjør kamper. Det husker vi fra i fjor, og jeg tror han har hatt god tid til å trene på det, er vel løpingen og vendinger som har vært vanskligst å trene på;) selv om akkurat det siste er antagelser fra min side.

Og kommer spissen du snakker om...ja det blir ett luksusproblem, intet mindre.

 

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340