Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Gardarson

A-lagspiller
Ble medlem: 03 nov 08
Innlegg: 499

Lagt til: 29 jul 09, 17:17

Herregud Ymer og patrioten! Er det mulig å være så jævla trangsynt og negative???! Samme hva andre sier kommer dere med sjanseløseri, for dyr bla bla bla!

Har Everton feia over dama deres eller? Noe annet enn det fotballmessige må det være som irriterer dere! Er det det at han ikke er norsk? At han har regulering? Vet ikke jeg, men makan til negativitet og trangsynthet!!!Yell

JA, han sløser en del med sjanser, MEN det er sjanser han stort sett skaper HELT på egenhånd som INGEN andre i vår klubb kunne skapt på egenhånd! Det er fakta og det vet dere innerst inne!

Ymer: Du må se forskjellen på sjanser som Evrton brenner og sjanser Tegstrøm brenner? Sjansene til Tegan er det noen andre som skaper i 98% av tilfellene, sjansene Everton brenner er det i 98% av tilfellene han SELV som har skapt. Dvs. uten Everton hadde ikke de sjansene han får blitt skapt, mens i Tegan og andre spissers tilfelle ville noen ANDRE fått de samme sjansene.
Ser du ikke den vesentlige forskjelle foreslår jeg at du tar turen bort fra skjermen og faktisk ser en fotballkamp.....Surprised


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340