Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Gardarson

A-lagspiller
Ble medlem: 03 nov 08
Innlegg: 499

Lagt til: 27 jul 09, 23:58

Opprinnelig postet av stjernengutt

Opprinnelig postet av Lemmy

Syns det er forkastelig at en kaptein går rundt på banen kamp etter kamp og surmuler til dommeren fremfor å fokusere på egne prestasjoner. Han er også en veldig ufin spiller i flere dueller.

Ellers så virker han som en fyr med flotte holdninger utenfor banen, all ære for det!

Nja. Jeg så han i byen lørdag formiddag. Riktignok var det kameraten hans som bar, men den polposen de hadde, er den største og tyngste jeg har sett siden min egen russetid.

Det behøver ikke bety at barsom rørte noe, men jeg tenkte nå mitt.

Dummeste innlegget på LANG tid! At Barsom er en av de mer profesjonelle, hvertfall utenfor banen er det vel liten tvil om. Da er det bare dumt å komme med sånn piss! Jeg så Borges gikk ved siden av ølkassene her om dagen, sikkert derfor han ikke putta idag å! Skjerpings!

Ellers er jeg overraska over at det fortsatt er noen som vil se Gashi starte kamper! Makan til slurvespiller og med den negative holdningen hans MÅ det jo smitte over på resten! Hva var det han mente med intervjuet etter kampen? Virker som det er mye krangling innad i gruppen om dagen..

Som jeg har sagt 100 ganger før, Borges er IKKE SPISS!!!!! Fordi en spiller er god og scorer mål vil ikke det si at han er like gos som spiss! Akkurat som Liverpool skulle satt Xabi Alonso på topp fordi han har scoret noen mål fra midten, eller Lampard fordi han scorer mange mål på løpene sine! Det er jo fordi de har en annen rolle enn spissen at de kommer til sjansene!! Borges blir ØDELAGT om han fortsetter å spille foran, da håper jeg han finner seg en ny klubb, for det er han for god til!

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f