Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Truger

Juniorspiller

Ble medlem: 14 feb 05
Innlegg: 92

Lagt til: 15 jul 09, 23:32

Opprinnelig postet av Eguren

Jaha jag erkänner att fast jag inte riktigt var född under kriget så var Sveriges "neutralitet" inget jag är stolt över. Kan DU erkänna att ni klubbar säl och utrotar valar och att det är fel?

Nå er den bransjen på et ganske minimalt nivå, og foregår etter retningslinjene gitt for å bevare bestanden av sel og hval. Den er akkurat like feil som å slakte gris, ku, sau, hest og alt annet av dyr vi mesker i oss. Det kalles mat.

Javisst, fangsten var på et kritisk høyt nivå. Men landet vårt har vært fattig siden korstogene for tusen år siden, og når dette først ble industri visste man rett og slett altfor lite om utrydningstrusselen. Endelig fant vi noe som i det minste kunne redde noen ut av fattigdom! For noen tiår siden nådde heldigvis dyrevernerne frem med sine forslag, og bestanden av hval og sel er ikke lenger i nærheten av det kritiske nivået som det var. Ville likt å høre hva slags argumenter Sverige hadde for å være nøytrale for 60 år siden.

 

Til den egentlige saken: Tror du virkelig FFK ville gått ut i media om ikke det er opplagt at Hammarby skylder penger som de tydeligvis av økonomiske grunner nekter å betale?

---------------------------

FFK, Stjernen og Wolves ;)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f