Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 14 jul 09, 01:02

Opprinnelig postet av FFK pra sempre
Å betale halvannen mill i lønn for en spiss er vel ikke så ille i dag.

Det krever sin mann, rosa dress eller grilldress, for  å ha oversikt over det enorme markedet der borte. Det er veldig veldig lett å gjøre bomkjøp og man må faktisk være der i mange uker hvis man skal jobbe uten agenter. TKK trakk ikke Celso opp etter en langweekend for å si det sånn.

Halvannen million i året vil uansett være i lønnstoppen i FFK. Bør en av våre best betalte spillere være en som ikke leverer? FFK er ikke blant klubbene som gir spillerne mest i lønn. Sett i forhold til andre klubber er kanskje halvannen million på det jevne, men i FFK er det en høy lønn.

Om det er flere uker i Brasil som skal til for å dekke et lite område av det brasilianske markedet, så vær så god. Det er verdt det. Det skader heller ikke å engasjere en som har litt oversikt fra før der nede. Man trenger ikke ha oversikt over hele det brasilianske markedet. Det holder lenge om å finsikte en liten del av dette, og man vil garantert komme over talenter som overgår Éverton. Vi fant ikke Brasils eneste gullbarr i vår brasilianer. Det finnes sikkert sikkert tusenvis av spillere i Brasil som kan drible femten kameler i en utedo der borte. Med litt research, så tror jeg vi også kan finne en som kan avslutte i tillegg.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340