Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 09 jul 09, 22:24

Opprinnelig postet av Willy Renè

Uenig når det gjelder keeperne, prisen er for dyr når man snakker om nedrykk. Forsøk å tell opp tapte poeng på dårlige keeperprestasjoner i år, det er en del. Disse gutta virker ikke modne for oppgaven, de virker utrygge, og hvem skal gi de tryggheten ? Trygghet ved å få ytterligere tillit og kanskje underprestere fortsatt ? Jeg tror at disse gutta må bli "dratt opp" av en rutinert og god keeper, slik det er nå føler de at de svikter hele byen og klubben, det synes også på kroppsspråket dems.

Enig at Everton er meget god, men vil han noen gang en notorisk målscorer ? Og det vil ingen av spissene heller bli, FFK trenger en målgjører.

At du mener jeg tar feil med unge talenter mener jeg at du tar feil. Kan du underbygge påstanden noe bedre ?

Og hvis keeperne blir vraket grunnet kjøp av en trygg eldre keeper tror jeg heller at de vil føle trygghet og at ansvaret ikke ligger på deres unge skuldre hele tiden.

Det å mislykkes er sunt, men ikke over lang tid og med alvorlige konsekvenser. Det ser ikke ut som keeperne vokser på sine feil, så i dette tilfellet har du ikke rett.

Om FFK  rykker ned, så kan man ikke skylde kun på keeperne. Da kan vi like godt begynne å påstå at det medisinske teamet har ansvaret, fordi vi har hatt mye skader. Vi kan faktisk også skylde på Grönhagen, Runar Henriksen og klubben forøvrig.. Vil si at Grönhagen har større ansvar for nedgangen i år enn keeperne, selvom jeg misliker å gi trenere fullt ansvar.

Jeg kan ikke skjønne hvordan de skulle få mer selvtillit av at klubben henter en ny keeper. Jeg personlig ville blitt frustrert.. Tror du Elvestad har bedre tillit enn Staw og Bråthen fordi vi har en midtbane som er godt forspent?

Jeg kunne skjønt argumentet ditt litt bedre om det gjaldt en annen posisjon. Men om FFK kjøper en god førstekeeper, så er det ikke sånn at litt av ansvaret tas vekk. Da tas alt ansvaret vekk, og våre unge keepere vil ikke få spilletid. En keeper som presterer blir aldri byttet ut.

Jeg er enig i at keeperne ikke har vokst på sine feil. Eller, de har ikke hatt ønsket fremgang i feltarbeidet. Hva dette skyldes, vet jeg ikke. Men det tar også lang tid å forbedre noe. Jeg tror at det beste rådet de har fått, er å være modige og tørre å gå ut i feltet hver gang. Da lærer de seg etterhvert sin egen begrensning...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340