Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

klausGUMP

Bedriftsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 21

Lagt til: 02 jul 09, 00:45

Nei, har ikke nevneverdige problemer med mitt eget selvbilde, men jeg gidder ikke ta livet så seriøst som enkelte andre heller. Angående min IQ: Har ikke peiling! Har ikke hatt det bekreftelsesbehovet, eller markeringsbehovet, som man trenger for å orke og ta en seriøs IQ-test. Ville uansett aldri brukt det som et argument i en diskusjon. Når man slenger ut at man har en IQ på 149 så må man forvente at folk gjør litt narr.

Kjenner godt til bartebyen, hadde fem av mine bedre år der. Ble kar av denne gutten også skjønner du! Hvilke utesteder er greie i Trondheim for tiden da?

Hvilket fagområde utdanner du deg i? (Er vel ikke tilfeldigvis siv.ing i norsk lingvistikk?) Forøvrig er vel siv.ing-graden "avskaffet" til fordel for den internasjonale mastergraden.

Over til temaet, så jeg ikke sporer helt av her. Til trådstarter: Hvis du vet hva som er best for deg, så holder du deg borte fra utelivet i Fredrikstad. Selv Mysen har bedre uteliv enn Plankebyen. Dersom du allikevel på død og liv må forville deg hit så er det promenaden, og gaten over som er tingen. Følg flokken så ender du nok på et brukanes sted. Kiss

---------------------------

Before you embark on a journey of revenge, dig two graves.
- Confucius


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f