Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10062

Lagt til: 28 jun 09, 22:05

Nå begynner det å irritere meg igjen at Ramberg fikk to nye år. Mannen er for dårlig til å spille sentralt i en midtbanetoer. Greit, mannen er fotballintelligent, har god teknikk på små flater, og kan være god til å sende stikkballer og lignende, men samtidig er han rett og slett for dårlig defensivt til å være den sittende på midten, og han er også for dårlig offensivt, da han sjeldent går på dype løp, og har et tafatt skuddbein. Fyren passer rett og slett best som indreløper i 4-3-3, og så lenge vi ikke spiller det, så forsvarer ikke Ramberg en startplass.

Barsom er det vel heller ikke noe særlig vits i å svi av en god årslønn noen år til på. Amin Askar gjør rett og slett en bedre jobb på kant og han fungerer helt greit på back også, men er per nå for dårlig i posisjonsspillet på den plassen

Wehrman i toppform er derimot uvurderlig. Vi skal slite hardt med å erstatte den mannen. Rosenborg har lett i årevis på en skammelsruderstatter. Den jobben Wehrman nedlegger som et skjold foran forsvarsfireren er utrolig viktig. Han avlaster forsvaret, og det er ikke tilfeldig at vi ofte er best defensivt med den mannen på banen (og i form). Gashi og Ramberg kan rett og slett ikke erstatte Wehrman. Da må nye krefter hentes inn, eller Elvestad bli kastet ut i det, da Borges på sikt ikke bør være den sittende på midten. Han bør fortsette på topp til han er i stand til å dekke større rom og flytte beina noe raskere, og deretter bli plassert der han hører hjemme: Som offensiv midtbanespiller.

Tida løper også fra Czwartek. Dessverre.

Gardar har heller ikke vist noe i år som tilsier at han bør få fornyet tillit. Skadeutsatt og tungtrent, selv om han er en uortodoks avslutter som av og til kan utrette de utroligske og overraskende ting.

---------------------------

Jambo 19/5: "Du går ikke i skogen utkledt som en elg midt i jaktsesongen. (...) Dersom du da blir skutt på så bør du ikke være veldig overrasket."


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340