Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Willy Renè

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 25 jun 09, 12:36

Opprinnelig postet av Lemmy

Opprinnelig postet av Costanza

Det vil være en enda større skandale dersom ledelsen ikke forsøker å forhandle frem en ny kontrakt med Wehrman. En skadefri og opplagt Kasey Wehrman er Tippeligaens beste i den rollen han har. Når han i tillegg gjennom sommeren har vist større grad av ydmykhet, moderert lønnskravene og er skadefri på vei mot form, ja, da er det i min bok skandale om klubben i hvert fall ikke går i dialog med ham!

Likevel føler jeg at ledelsen vil se ufattelig dumme ut, hvis de plutselig nå skulle begynne å forhandle frem en ny kontrakt med ham. Da beviser de bare sin udugelighet og mangel på beslutningsevne.

En Kasey Wehrman i form og med en grei lønn er selvfølgelig ønsket i FFK. Men det vil få ledelsen til å se utrolig dumme ut. Nok en gang.

Hvis Kasey spiller som i går, og stabiliserer seg på et høyt nivå fremover så er det nok mange som kunne tenke seg å benytte seg av hans tjenester, da vil han styrke nesten ethvert lag i tippeligaen.

I en slik situasjon vil ledelsen se utrolig dumme ut hvis de ikke endrer standpunkt og tilbyr ham ny kontrakt. Det er lov å snu når situasjonen endrer seg, hvis man ikke gjør det da, det er da de virkelig vil vise sin udugelighet og mangel på beslutningsevne.

Derfor er jeg sterkt uenig med deg Lemmy, en dynamisk ledelse må kunne endre standpunkt uten å være redd for å bli latterliggjort. Å gi bort en Kasey i toppform til en tippeligarival vil være idiotisk.

---------------------------

Forget Metallica !
Guiseppe Verdi rules !


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340