Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 24 jun 09, 21:38
Endret: 24 jun 09, 21:43
Endret av: Lemmy

Herlig at vi vant i dag; det var veldig, veldig viktig. Og deilig! Jeg tipper vi slår Bodø/Glimt, og da ser det hele plutselig litt lysere ut.

Èverton var god i dag. Tipper han var passe lettet over å få den første scoringen på hjemmebane! De som sier at Èverton har en dårlig skuddfot har vel nå fått tilbakebevist det. Han har flere veldig gode skudd, men uheldigvis for oss var Stamatopoulos veldig god i dag.

Borges var god til tider. Ligger fint i den rollen han hadde i dag, og det ser man på scoringen. God til å fylle opp i boksen. Tegström var også god. En kamp som passer bra for ham. Bra kamp av svensken!

Og den som får mest ros av meg: Kasey Wehrman. Veldig god kamp! Viser at han så absolutt ikke er likegyldig. Ser ut som han er interessert i å gjøre en god jobb for klubben han spiller i, og det er veldig bra. Ligger etter min mening godt an til å kapre en plass på midtbanen.

Hvem var det forresten som varmet opp sammen med Trulsen og Jòhannsson? Var det Elvestad? Kunne hvertfall ikke kjenne ham igjen på sveisen eller løpesettet, men jeg var et stykke unna der de varmet opp da..


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f