Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Grasrota

Juniorspiller

Ble medlem: 13 aug 08
Innlegg: 80

Lagt til: 21 jun 09, 11:00

Jeg beklager Stjernedust. Det er nettopp mangel på forståelse som preger dine innlegg i denne debatten.

Først hevdet du at klubben aller helst burde gå ut med årsaken til sykemeldingen. Noe som ville vært et helt overlegent brudd på konfidensialitet mellom arbeidsgiver og ansatt.

Så kommer det imponerende utsagnet om at dersom Grønhagen virkelig er alvorlig syk, bør han helst si opp selv. Hva da med mannens regninger? Det blir ikke plutselig gratis å leve dersom man blir syk. Tvert i mot!  De aller fleste trenger inntekt, og dersom man ikke er angrepet av sykdommen "bløt hjerne" sier man ikke opp en stilling fordi man blir sykmeldt. Samma om man er en såkalt toppleder eller ikke. OM en fotballtrener i det hele tatt kan sies å være en toppleder i ordets rette forstand.

Noe jeg tviler sterkt på.

Et aspekt ved saken som heller ikke skal underkjennes, er hvordan FFK vil framstå i etterkant av denne saken. Omsider vil nok kortene legges på bordet og vi får alle vite mer av hva som er sakens fakte. Da ville det jo for eksempel ikke framstå som spesielt stilfullt om det viser seg at klubben mer eller mindre har satt en syk mann på dør.

 

---------------------------

dommær a' dommær!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340