Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Jasko

Juniorspiller

Ble medlem: 13 jun 09
Innlegg: 87

Lagt til: 13 jun 09, 20:18

Jeg måtte bare registrere en konto her når jeg så denne tråden. I liket med Safari har jeg vært innom her og lest på forumet uten å skrive noe. Jeg har fulgt med på diverse diskusjoner og krangler. Men i motsettning til Safari bor jeg i Fredrikstad og er på hver hjemmekamp, så jeg har faktisk anledningen til å se hvor patetisk PH har blitt over de siste to årene.

Etter at Zoran forsvant(ja, jeg vet en klisjé), eller lettere sagt ble utestengt, så har Plankehaugen gått en vei og alle vet hvilken vei det er. Innerst inne vet også ledelsen i PH at de er grunnen til dette. De tviholder på gamle sanger, men synger de ikke. De sitter på ståtribunen, som er ment til å, ja stås på... Hvor er det blitt av gløden PH hadde for et par år tilbake? Er det ikke på tide med nytt og freskt blod i ledelsen?

Se på andre supportergrupperinger rundt om i Norge. Flere av de har tatt såkalte "alternative supportere" inn i varmen. Resultatet er utelukkende positivt. Bare ta RBK som et eksempel, ved å gjøre dette og samtidig ha en god dialog med ledelsen i klubben så har de nå blitt norges beste(personlig mening) supportergruppe.

Det synet Safari kommer med i åpningsinnlegget er også et syn mange i Fredrikstad deler, og ikke bare de utenfor Østfold. Har tidligere hatt lyst, ved flere anledninger, til å melde meg inn i PH, men det skjer ikke nå. Eneste supportergrupperingen jeg kunne tenke meg å melde meg inn på er BRH. Dessverre så kjenner jeg ingen der og tviler på at det vil skje. BRH er de eneste som lager lyd på tribunen. Synger, hopper, står på, rett og slett gjør alt man skal gjøre på en ståtribune. Over alt i verden synges det og heies det på ståtribuner. PH vil tydeligvis være spesielle og velger heller å synge 1/3 av kampen, mens de sitter resten av kampen. Kjipt dette, men slikt er det. Litt lyd skader ikke på stadion...

Hva skjedde med dette her: http://www.youtube.com/watch?v=KVzwqQorRvo

Eller dette: http://www.youtube.com/watch?v=TCewxh6504Y

Vet egentlig ikke hvorfor jeg skriver dette, men føler at jeg også må komme med mine synspunkt selv om ingen faktisk bryr seg om de. Det er en tendens som har gått igjen i PH en stund. Man gir bare rett og slett bare faen i hva andre folk mener...

---------------------------

-----------
- E.D. #9 -
-----------


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340