Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5524

Lagt til: 12 jun 09, 22:55

Tror sjansene for at Norge skal nå VM er små. Ikke fordi jeg tviler på at laget vil lykkes i noen av de kommende kampene, men fordi de kom i etterleksa under Hareide.

Jeg tror dog at Drillo vil ha langt større suksess enn Hareide fordi han er tydlig og sta, der Hareide er vaklende og vinglete. Laget hadde jo ny taktikk i hver kamp under Hareide. Drillo er kanskje den treneren Norge kan håpe på å få som landslagstrener som har størst autoritet og har evnen til å få laget til å fungere som ett lag. Taktikken blir da relativt underordnet etter min mening.

Når det gjelder diskusjonen om hvordan norske unggutter skal trene for å komme til nederlansk nivå, så har det vært sagt mye om det i de siste dagene av forståsepåere. Jeg følger opp med fasitsvaret(og erter på meg noen igjen): MER!

Fotballspillere i 12 års alderen trener kanskje 2 ganger(max 6 timer) i uken med laget.  At mye av denne tiden går med til å trene samhandling(ikke taktikk) er viktig og selvfølgelig. Jeg tror at 12 åringer må trene minst 20 timer i uke for å bli virkelig gode. Hva så med de resterende 14 timene? Det handler om egentrening på løkka eller i ballbinge. De som er best til å bruke denne leken målrettet til å bli bedre, blir det. De som bare henger med får ikke nok utbytte og vil heller ikke ha like stort potensiale.

Når det kommer til stykket så handler det om innstilling, vedvarende motivasjon og kyndig veiledning. Det viser seg å hjelpe med f.eks en far/trener/lærer som trykker på også. Dessuten handler nok mye av forskjellen i norsk vs. nederlansk talentutvikling om kultur. I Norge er det letter å "broile" frem unge utøvere i individuelle idretter fordi det er mindre synlig.

 

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340