Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Nøytral

Bedriftsspiller
Ble medlem: 12 jun 09
Innlegg: 3

Lagt til: 12 jun 09, 21:25

Schpa84 jeg skriver ikke at jeg holder med FFK men at jeg holder en knapp på FFK. Jeg bor i Oslo men har en far som er fra Fr.stad. Enga har jeg ikke noe til oversfor og heller ikke Lyn så skal jeg da velge et lag blir det FFK selv om jeg heller vil si at jeg er nøytral. Jeg er ofte her inne og lese om mer eller mindre alt for å få med meg hva som skjer for jeg liker å følge med på norsk fotball og da litt ekstra FFK men ikke nok til å kalde meg en supporter.

Denne tråden ble startet med at PH ble sett på som en gjeng klovner og at BRH var uskyldige offre som ble tråkket ned på hetset for hver minste lille latterlige ting. I alle fall slik jeg oppfattet den. Det er dette jeg tok utgangspunkt i. Som jeg sier er min og flere enga, lyn, lsk osv folk som jeg jobber av den oppfattninge at plankehaugen faktisk prøver å ta tak i problemet med slossing. Alle de sakene jeg ramser opp har vært oppe i media og værtt diskutert her. Det er ikke da vansklig å ha litt info. Ja jeg var på kampen mot lsk sist høst (en av de sjeldene) når everton putta sitt eneste mål og da ble vi nektet å gå pga de lsk folka skulle sloss mot folk fra fr.stad.

Jeg har også registrert at BRH ikke har et ønske om å ta selvkritikk hvorfor kan jeg ikke skjønne da mye av det som er skrevet er ganske konstruktig og ja mye er drittslenging uten mål og mening. Det kan godt hende at de aldri hadde noe ønske om å få oppslaget i avisen, men når de tar de bildene som de gjorde og gjør de tilgjengelige må du regne med oppslag. Slike bilder sender ut et signal. Et bilde sier jo ofte mer en 1000 ord. Og oppslaget fikk jo rett da det ble fulgt opp med sak etter sak etter sak med negative hendelser.

Jada mye av dritten BRH har fått har vært usakelig men skal man være helt 100% ærlig så er rykte de har fått 100% fortjent. Og med det så mener jeg den negative hendelsen under fr.stad bro. Blussinga hvor de også selv la ut videobevis og ble sure når de ble straffet og igjen mer blussing og nå dette.

En ting som også må nevnes. BRH med sine tillhengere er ekstremt dyktige til å lage mye støy og virke som de er mange. Skal jeg ta i og overdrive litt tipper jeg BRH ca er 100 stk. plankehaugen er vel ca 4000. Nå er ikke prosentregning min sterkeste side men BRH utgjør vel da ca 3% av medlemsmassen alikevell krever de å bli hørt i alt. I det demokratiske verden jeg lever i må man ha flertall for å kreve ting og 3% er ikke noe flertall.

Det er kanskje på tide at BRH innser at de har vært innblandet i en del uheldige situasjoner og er en mikroskopisk del av supportermassen. De må prøve å opprte på en litt mer ydmyk måte.

 

PS: Hvis mottakeren av budskapet oppfatter det feil så er det avsender sin skyld og ikke mottaker for da har avsender formulert seg feil.

 

Morten fra Oslo

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340