Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 12 jun 09, 21:04

Her kommer det altså en fyr som mener noe annet enn Safari, så bare avfeier du han med at han må være en fake person.

Selvfølgelig skjønner og vet jeg at det ikke var Klokan, tenkte jeg skulle legge meg ned på ditt nivå. Jeg klarte uheldigvis ikke det. Jeg la meg på et ennå lavere nivå, og det er jo beklagelig. Jeg er enig i at innlegget mitt var flåsete, men jeg ble faktisk litt irritert over den lettvindte holdningen din. Å nei, her kommer det en fyr med meninger jeg ikke liker, da må det være noe galt.

Jeg skal være enig i at Safari har en god penn, han skriver godt norsk. Innholdet derimot synes jeg var merkelig. Safari klarte faktisk å skrive et par-tre linjer om "stakkars BRH", og det er nok for meg. Da klarer jeg ikke å ta det seriøst lenger. Diskusjonen PH/BRH har jeg hørt så ufattelig mange ganger nå, og slik jeg ser det var det et dårlig skjult forsøk på et seriøst innlegg.

At folk utenifra ser på Plankehaugen som spesielle, snille, tantete, osv har jeg ingen problemer med. Men når han som sagt kommer med den "stakkars BRH"-greia blir det for dumt. Da synes jeg det var litt ålreit faktisk med et innlegg av Nøytral som sa stikk motsatt av trådstarter. Det kan faktisk være folk der ute som synes PH er helt ålreit.

At jeg svarte Safari tåpelig er jeg enig i. Jeg ser den. Var min måte å uttrykke at jeg synes innlegget var tamt.

Jeg tror heller ikke "Tribunekultur" er der jeg burde være mest heller. Hvis jeg skriver mine hjertens meninger her kommer det til å bli både varmt og månelyst, da får jeg nok endel krasse svar på tiltale er jeg redd! Smile

PS: Nei, jeg er ikke full. Og nei, jeg er ikke kåt på Gashi. Laughing

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340