Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 06 jun 09, 19:46

Å, fy faen, så kjedelig kamp! Ti dager med et helt sinnsykt fokus, og så halvannen time med ræva fotball. Merker jeg alltid blir skuffet over å se på Norge. Helt forferdelig kjedelig.

Vi treffer på få pasninger, her sliter Norge kraftig. Det må trenes mye mer på, det går ikke an å vinne fotballkamper når man ikke treffer med enkle pasninger. I tillegg er bevegelsen laber. Midtbanen er altfor flat. I 4-5-1 må minst en av indreløperne være høye i banen, det er ikke Norges. Da blir det å pumpe opp mot Carew, som får helt urimelige arbeidsbetingelser. Det er en grunn til at Carew spiller dårlig på landslaget, og det er at han må gjøre alt selv. At han kommer til 1-3 målsjanser pr. kamp er meget bra av ham!

Ellers så må Brede Hangeland roses. Er flink til å følge feilvendte spillere på oppspillene, og har en bra pasningsfot. Flink til å spille opp. Viser hvorfor han er en av Englands beste stoppere. Internasjonalt snitt over ham.

Norge snytes for en soleklar straffe på slutten, men det har ingenting å si. Norge må skjerpe seg. Vi må begynne å satse mer ungt, for det er de unge spillerne som har bedre pasningskvalitet. Bevegelsen må også bli langt bedre.

Enkeltspillere må også gå i seg selv. Spesielt venstresiden vår, dessverre.

Driiiiiiiiiiiitkjedelig kamp. Håper aldri Norge kommer til et sluttspill med dette spillet!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340