Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 29 mai 09, 15:06

Hvor har PR ansvarlig tatt utdannelsen sin?? Latterlig "pressekonferanse" som kun har en målsetting om å få mindre medie oppmerksomhet rundt bosman spillerne. Det vil dog ikke være tilfelle all den tid ingen har signert ny kontrakt!!

Skuffet over at man vil tilby Barsom ny konktrat, overbetalt og gammel svenske. Har 100% de rette holdningene og instillingene, men mangler de nødvendige ferdigheter. En spiller som Shabani er langt ifra best betalt i klubben, er lokal og solid som hback, hvorfor ikke sikre hans signatur på en lengre kontrakt? 3årsk kontrakt burde vi hatt her. Samtidig underlig at Elvestad først nå skal leies ut til annen klubb, og samtidig kun få 1års forlengelse. Hvorfor tar de med ham videre når de egentlig ikke har trua på gutten? (som kun 1års forlengelse antyder)

Flott er det dog at formspiller Kvisvik og Martinsen blir med videre. Greit nok at klubben ser an Vidar etter de langvarige skadeavbrekkene. Møtte han engang ifjor og da tvilte han på fremtiden som fotballspiller...Håper han blir 100% frisk igjen og får ny kontrakt med klubben.

Også gledelig at Gardar er ønsket med videre, FFKs klart beste spiss. Lønnskrav/tilbud vil avgjøre her.

 

---------------------------

Fredrikstad tar medalje i TL (2008)
Fredrikstad tar 4plassen! (2009)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340