Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10064

Lagt til: 28 mai 09, 09:26
Endret: 28 mai 09, 10:16
Endret av: Holters

Etter hva jeg vet så har Even Juliussen dratt litt i snorene, slik at Sanpreet Singh (93-modell) skulle bli juniorspiller i FFK fra og med sommeren. Dette har vært klart ganske lenge nå (i hvert fall siden april, da Glenn Rostad har uttalt dette på rekruttrening blant annet), men jeg trodde han skulle først og fremst bli juniorspiller? Litt overrasket over at han i så fall har signert kontrakt ut 2012? Er det snakk om profesjonell kontrakt?

Jeg kjenner ikke så mye til denne unggutten annet enn at han skal være svært lovende stopper/midtbane som er stor av vekst, og med grei hurtighet. En spiller uten ekstremferdigheter - verken noen Messi hva angår dribleferdigheter eller noen Brian West når det kommer til hurtighet, men innehar generelt gode allroundferdigheter. Som stoppertype ligner han mer på Gerrbrand enn Piiroja.

Han har spilt kamper for Drøbak/Frogn (debuterte allerede som 15-åring i 1. div) og har noen G-kamper (2 på G15 og 2 på G16) bak seg. Singh hadde som f-b er inne på tilbud fra NTG. Største ulempen er at han har vært mye plaget av skader.

En veldig spennende unggutt dette, og det er gledelig at FFK lokker til seg unggutter som blir omtalt som stortalenter. Even Juliussen, Glenn Rostad og Harry Hansen skryter visstnok veldig av ham. Det skal bli spennende å følge unggutten videre!

---------------------------

Jambo 19/5: "Du går ikke i skogen utkledt som en elg midt i jaktsesongen. (...) Dersom du da blir skutt på så bør du ikke være veldig overrasket."


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340