Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Gardarson

A-lagspiller
Ble medlem: 03 nov 08
Innlegg: 499

Lagt til: 18 mai 09, 23:35

Må si det er ganske søtt at brigaden klarer å få det til å fremstå som om brh og de andre fra Fredrikstad (hvem er nå disse andre?) var de store heltene og reddet resten av folka på puben fra å bli angrepet! Alle som påstår at dette kun var selvforsvar må da være godt involvert enten i hendelsen eller er sympatisører!

Om de hadde blitt angrepet er det vel ikke verre enn å trekke enten inn på puben, eller bare komme seg vekk? Disse slagsmålene er jo så feige at det ikke burde være noe problem. Det står stort sett 2 og sloss mens resten skjelver rundt dem! Så å komme drassende med selvforsvar og at dere "beskyttet" de andre er en helt fantastisk vinkling!

Flott at dere har utestengt disse 4, men føler det er en god del som mangler her... Var ikke akkurat bare 4 som sloss?
Dere skriver også at når klokken nærmet seg 15 dro mange av dere, men slossinga foregikke vel klokken 14.....

 

Synes kanskje at PH burde innføre påbud om at man MÅ ha supportereffekter på feltet fra nå av! Dvs. Enten drakt eller skjerf. BRH maser jo hele tiden om særlig det visuelle, men hva er mer visuelt riktig enn effekter med lagets farger? Dette burde være like aktuelt som en sangkontrakt! Så å si alle på feltet har vel drakter og skjerf, med unntak av BRH. Dette ville vært et skritt i riktig retning for å vise at dere støtter laget og er villig til å stå samlet MOT casuals og annet bråk...

Men da ville vel de andre tøffeste ultrasgutta kalt dere juletrær, så det går vel ikke?Surprised


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f