Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

pondus-

Knøttespiller

Ble medlem: 04 jan 07
Innlegg: 72

Lagt til: 30 apr 09, 03:09

Jeg synes virkelig alt for mange her inne klager over Everton. Ja, han mangler en del på avslutninger men han viser veldig gode tendenser. Er flink til å holde på ball og får ofte mye ut av situasjoner som virker ufarlige i utgangspunktet. Er det noen som husker hvor lang tid det tok før Tarik begynte å score og eller?! Jeg tror bobla sprekker snart for Everton og med litt selvtillitt på den gutten tror jeg han blir veldig god.

Krever dere virkelig at spillere skal slå til etter noen få kamper på såpass nivå når de kommer fra andre siden av jorda? Da tror jeg rett og slett dere har spilt for mye FM og tror den virkelige verden fungerer likt.

Som sagt tidligere her så krever det også god samhandling fra alle ledd i laget (spesielt midtbanen) for å få godt angrepspill...se for eksempel hvordan Stabæk er uten Veigar Pall og Alanzihio...er tamt rett og slett...og toppscoreren fra i fjor er brått ikke så livsfarlig som han var!

Problemet vårt hittill i år tror jeg er at Wehrmann suger stort i år og at Barsom er ute med skade. Når Barsom kommer tilbake i form (forutsatt at han er oppmot like god som i fjor) og forhåpentligvis Celso kommer inn og erstatter Wehrmann (evnt. Wehrmann tilbake i form) så tror jeg det går bedre. Kan gå tilbake til en 4-4-2 formasjon med med mye pent kantspill og slik at ikke spissen trenger å komme i møte hver eneste gang! Gardar og Everton på topp da tror jeg kan bli en farlig kombinasjon når de begynner å kjenne hverandres bevegelser og Everton får litt selvtillitt av et par scoringer.


Er fortsatt lenge igjen og mange poeng å hente! Selv om det har vært bedrøvelig hittill i år må vi ikke begynne å rope på nye spillere med en gang!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f