Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 26 apr 09, 14:02
Endret: 26 apr 09, 14:35
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av Carlsberg

Opprinnelig postet av Holters

Lurer på om spillerne (og ledelsen?) er like fornøyde med reunionen som mange ser ut til å være her inne...?

Som regel synes jeg dine poster her på forumet er vel verd å lese, men nå begyner vel de stadige utfallene mot Grønhagen å bli litt vel mye? Den eneste som taper på denne typen komentarer er deg selv. Hvis du har noe konkret å komme med så gjør endelig det, hvis ikke så spar oss for oppgulpet....

Du må gjerne kalle det for oppgulp, det bryr jeg meg fint lite om, og konstanterer i stedet at kanskje jeg sitter på andre inntrykk enn deg?

Ta deg en tur på en FFK-trening, lytt til "tribunepraten", snakk med noen spillere, eller snakk med noen ansatte i FFK - omtrent uansett avdeling. Jeg tror ikke du trenger å snakke med så mange før du møter på noen som ikke tror at Grönhagen blir særlig lenge i FFK. Dette varierer jo selvsagt omtrent fra dag til dag, men likevel: Gjentatte humørsvingninger og utbrudd tærer på omgivelsene, og de angivelige alkoholproblemene har vel etter hvert blitt velkjente i Fredrikstad, f.eks. da Grönis forsov seg til en trening i portugal og ankom et godt stykke ut i treningen med... utagerende atferd. Akkurat den hendelsen har likevel folk etter hvert forståelse for, da det var på den tiden han fikk vite om kreften.

Det er heller ingen tvil om at Grönhagen tapte ansikt etter konflikten med Karlsen. Innad i FFK virker det likevel å være konsensus om at rett man gikk. Rett og slett fordi man hadde vanskeligheter å samarbeide med Karlsen - det var "his way or the highway" - men hadde Karlsen hatt litt mer is i magen, så jeg er overbevist om at han hadde fått erstattet Grönis. Når Karlsen så tapte denne konflikten, og dermed ikke er i klubben lenger, så blir han selvsagt "den store stygge ulven". Det er vanlige psykologiske mekanismer. På lang sikt tror jeg FFK hadde vært bedre tjent med Karlsen tanker om talentutvikling - på dette området hadde han utrolig spennende ideer, og det virker de fleste å være enige om i FFK. Kliubben har fortsatt å jobbe mye med det arbeidet, og har blant annet fått til en hospiteringsordningen nå.

Men jeg er overbevist om at Grönis ikke tåler flere konflikter. Havner han i klinsj med alt fra den administrerende direktøren til materialforvalteren eller keepertreneren, så blir han nok ikke værende i klubben særlig lenger. Den kampen vil han tape. Grönhagen er nemlig ikke verdens enkleste person å samarbeide med han heller. I tillegg har jeg inntrykk av at spillerne sprudlet mer da Aune trente laget, og jeg tror at flertallet hadde hadde sett at han fortsatte å lede laget. Hadde klubben klart å ansette Aune som hovedtrener dersom Grönis forlater klubben? Det hadde ikke overrasket meg et sekund. Om det hadde vært den beste løsningen? Vanskelig å si, men rent økonomisk ville det nok vært et svært reelt alternativ.

Når det er sagt, så synes jeg Supreme NTM setter veldig gode ord på denne situasjonen. Det er ikke nødvendigvis noe stort problem at treneren ikke er spesielt godt likt, så lenge han klarer å skape en prestasjonsgruppe som leverer resultater. Det finnes mange eksempler på trenere som ikke har vært godt likt, men som har seriemesterskap på CVen. Det er det som teller i fotball - altså å skape resultater. Fortsetter Grönis å levere resultater, så vil det selvsagt bli vanskelig å erstatte ham, men at styret, ledelse og Karlsen diskuterte dette i månedene før sportsdirektørens avgang? Det kan jeg garantere, selv om Henriksen desperat har forsøkt å benekte dette.

Så oppgulp eller ei, kall det akkurat hva du vil, men det var bare et forsøk på å gi et hint om tingenes tilstand.

Det finnes ikke en klubb i Norge med mer hverdagslig action enn FFK. Det er jeg hellig overbevist om! Alltid konflikter, uansett nivå og avdeling.

Edit: Selv om folk sikkert har inntrykk av det, så har jeg faktisk ingenting imot Grönis. Han har vært en bra mann for FFK, og er god frontfigur i media, og jeg har sjeldent vært mer enig med en trener når det kommer til lagtaktiske grep og bytter underveis i kampene. Han har levert gode resultater. Derimot er dette basert på inntrykk jeg sitter igjen med etter å ha snakket med folk her og der.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f