Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 24 apr 09, 11:14

Opprinnelig postet av Memyselfandi

Tror nok det er en kombinasjon av mange faktorer. Tidlig sesongstart, flere arbeidsledige, overeksponering + at noen faktisk ikke gidder å gå i kø hjem fra stadion. Dette samt motstanderlag som normalt ikke har trukket allverdens tilskuere i tidligere sesonger heller. Det årnær sæ nok......Foot in mouth  Glemte at mange mener prisene er for høye.

Som du sier, prisene er for høye. Med en liten reisevei ovenpå dagens billettpriser koster det meg over 600 kroner å gå på kamp i Fredrikstad. Jeg hadde gått på hver eneste kamp jeg hvis jeg hadde råd, men det blir med en håndfull kamper i året. Desverre.

På den annen side, hvis FFK får problemer straks det er enkelte ledige seter på stadion så har man fortsatt lagt forventningene alt for høyt. Stikk fingeren i jorda og innse situasjonen. Vi er på vei inn i tunge økonomiske tider. Den vanvittige oppgangen vi har oplevd de siste 10-15 årene kommer ikke tilbake. Det er helt nødvendig å skru ned billettprisene i fremtiden hvis man vil fortsette å trekke massene til stadion.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340