Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Martin_

Landslagsspiller
Ble medlem: 16 okt 05
Innlegg: 1057

Lagt til: 18 apr 09, 09:55

Opprinnelig postet av HBL

Opprinnelig postet av scheien

syns vi kanskje bør gå tilbake til de gamle enkle sangene. skriv ut et ark, eller to med de sangene vi sang for et par år siden. for å forbedre oss, så må vi kanskje ta et skritt tilbake å bruke de sangene vi vet at fungerer.

Det er nok ikke så dumt å ta et steg tilbake, se på de gamle sangene, kanskje litt omskriving også. La heller disse evighetsangene ligge. Få tilbake litt glede og spontanitet i sangene istedet. Noen ganger kan man tjene på å ta et steg tilbake!!



Ideèn er ikke dum i det hele tatt, men vi har jo beholdt gamle travere som "Vi synger for Fredrikstadlaget...", "Når ballen ruller...", og "Vi er Fredrikstad alealeale...", som alle er sanger som ble innført i "gamle dager" på gamle stadion. Pr idag funker ingen av dem noe bra på tribunen, mye på grunn av at det visuelle rundt sangene (klapping på "refrengene") er et helt ukjent aspekt for majoriteten av Plankehaugen. Slik har det ikke vært før.

Hva gjelder spontanitet, føler jeg også at man innimellom prøver seg på litt spontan sangmorro, men at det i de fleste tilfellene ender med at BRH og noen til synger, mens resten "venter" på at de andre skal synge spontansangen ferdig. Derfor tror jeg ikke hovedproblemet ligger her, jeg mener først og fremst at det er holdningene som må endres.

---------------------------

http://www.brigaderodhvit.com


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f