Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

danan

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 aug 06
Innlegg: 804

Lagt til: 27 mar 09, 20:45

1.) Lyden spres mye bedre utover feltet om man står oppe under taket, enn om man står helt forann og all lyden går ut på banen, det sier seg selv. Da blir det også lettere for andre å høre hvilke sanger som synges. 

2.) Ofte står barna (pga. sikten) og de som kommer hesblesende 2min før kampstart helt forann på feltet. Det er ikke sikkert at de er klar for en litt "røffere" linje enn den et gjennomsnittelig PH-medlem legger seg på. Bakerst så vet man at "her står gærningane!", og folk som synes det er okay stiller seg der oppe sammen med oss.

3.) Vi har ofte med oss tostangsflagg og bannere opp på tribunen, om vi står forann på feltet så sperrer dette utsiken for hele feltet som står bak, og blir garantert lite populært for de som absolutt på liv og død vil ha med seg innmarsjen. Bannerne våre blir da også hengende over reklameskiltene (lite populært for de som har brukt flere tusen på sponsorplassen). Bakerst hvor vi står derimot så er det for tiden ingen reklameskilt, så vi kan fritt henge opp bannerne på veggen bak uten sure miner fra sikkerhetssjefen.



Forsangeren derimot bør stå forann/langt nede på tribunen, han står jo som regel med ryggen til banen og roper oppover på feltet. Vi som står oppe under taket derimot står med trynet mot banen og lyden fra oss spres lettere utover feltet.

---------------------------

Libertà per gli Ultras!

http://www.brigaderodhvit.com


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f