Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 02 jun 04, 00:32
Enerly ser ut som blir mer og mer klar for FFK. Når i tillegg "Ivar Hoff den pålitelige" sier at RBK mest sannsynlig henter Russel som høyreving så lar de vel Enerly gå.

Kan noen forresten si meg hvor Christer George er blitt av? Han ble vel leid ut til en spansk klubb, men det er jo to sesonger siden? Er han solgt, er han forstatt utleid, og skulle han i så fall ikke være med i fremtidsplanene til RBK? Han er jo høyrekant han og, og i tillegg fortsatt ung...

Ellers håper jeg Kværneng ikke kommer med tomme løfter, for ting bør jo skje hvis FFK skal ha spillerne klare til overgangsvinduet åpnet igjen om en måned. Han nevner to som nesten helt sikkert kommer, han nevner ikke navn, men regner med det er Enerly og Kallio. Mulig kommer det 1-2 spillere til, det ville i så fall blitt utrolig bra. Og kanskje en av de er en spiller som kan skape litt blest og humør rundt klubben?

Men vi kan ikke ta helt av og tro at spillerkjøp skal hindre nedrykk. Spillerkjøp er ikke forbeholdt FFK, Vikings nye trener har fått millioner til å forsterke laget, men litt usikker på om det var allerede nå, eller om de tenkte på nesten sesong.

Flere andre klubber som kjemper nede i bunnen vil nok også prøve å forsterke laget sitt, og hvem vet, kanskje noen klubber vil ha FFK-spillere?

Det blir uansett spennende fremover...

---------------------------

Sesongen 2005 tar vi storeslem!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340