Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 11 mar 09, 06:48

Opprinnelig postet av Plankekæll

Opprinnelig postet av Supreme NTM

Opprinnelig postet av Lars 29
Har det blitt snikbrigaderødhvitifisering i alle innlegg her inne, hvor man ikke kan si noe kritisk før man truer med å stenge innlegget?

 

Jeg tror nok andre har det som meg; at de er inderlig lei av en debatt som har blitt tatt opp tusen ganger før og som ender på samme måte hver bidige gang. Men lykke til med tråden...

Der traff du spiker'n på hodet gett!! Meget lei vil jeg si...

Jeg registrerer at jeg ikke har fått et saklig svar på noe jeg vet flere lurer på. Man sier man er lei debatten og dette er en debatt som er tatt opp tusen ganger før, enda dette gjelder et spørsmål om hva som vil skje i 2009 sesongen.

Jeg registrerer også at det sannsynligvis vil bli en strengere reaksjon for blant annet blussing fremover, hvor klubben kan miste poeng.  Hvordan ser BRH på dette? Hva er viktigst blussing eller klubben? Forundrer meg hvis ikke fuck NFF,Waters, FFK etc vil bli brukt som argumentasjon for blussing på tribunen. Er jo tross alt den nye generasjonen:-)

Helt klart vil BRH sin plassering  bli enda viktigere fremover, at disse blir plassert der hvor man har kontroll, bedre det enn om man kan gjemme seg bort øverst på feltet. men det er nå min mening.

Gir meg med denne tråden nå, men må innrømme at jeg er skuffet over flere av mine medsupporteres argumentasjon i denne saken

 

---------------------------

Støtter FFK i medgang og i motgang!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f