Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Gardarson

A-lagspiller
Ble medlem: 03 nov 08
Innlegg: 499

Lagt til: 09 mar 09, 01:06

Opprinnelig postet av Spurvene fra London

Greit vi ikke har overbevist i treningskampene!!  Men at folk begynner å skrike om at det var feil å kvitte oss med karlsen og heller beholdt Grønhagen etter noen dårlige treningskamper. . Helt utrolig!!!!   Vi tok sølv ifjor!  La serien begynne. Kom deretter med kritikk om nødvendig!!!

Skam dere!!!    Tongue outLaughing

Ikke har overbevist??! Kødder du eller? Vi overbeviste ikke ifjol heller, men da fikk man hvertfall litt trua. I år har dem ikke gitt grunn til optimisme ett jævla sekund!!

De som mener Grønis bør gå er nok de samme som mente han heller skulle gått enn Karlsen. Det å starte med 4-5-1 mot Kongsvinger i generalprøven bare beviser vel den fantastiske mentaliteten til Grønhagen.. samme om det er sånn dem skal spille mot Bodø ( håper for guds skyld ikke det). Å det i tillegg bruke Ramberg som "hengende spiss"? Ser referatmannen her spår en god sesong for Ramberg, det er vel bare et stort varsko om at dette kan bli en katastrofe sesong om en middelmådig - spiller som Ramberg skal være en av drivkraftene. Han har da ikke noe som kan hjelpe FFK til suksess? Ikke kan han skyte, ikke kan han heade, støttepasningene florerer og takle gjør han hvert skuddår!

 

Ser man kan tippe på om Tarik kommer tilbake til FFK iløpet av 2009. 1.06 på Nordicbet at han IKKE kommer tilbake, la oss håpe dem tar feil! Når det skal sies er det ikke angrepet vårt jeg er redd for, det er midtbanene med en uinspirert Kasey og en Gashi som ikke ser ut til å ha lyst til å spille fotball. Legg til to kanter som heller ikke overbeviser, så har vi en MYE svakere midtbane enn vi hadde store deler av fjolårssesongen!

Klart det kan snu, men  jeg synes ikke Grønis er en motiverende nok trener! Han gir ikke noe glød og spilleglede virker det som..


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340