Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 08 mar 09, 21:57

Herregud, så mye patetisk som står ovenfor her. Hva hadde egentlig vært annerledes om Karlsen ikke hadde hadde gått? Jo, da hadde Grönhagen gått. Og hva hadde skjedd da? Jo, da hadde jakten på en ny trener startet- og det ville mest sannsynlig tatt noen uker. Hvis ikke man hadde gått for Aune/Jonsson, men det virker lite sannsynlig ettersom de står for mye av det samme som Grönhagen.

Da hadde serieoppkjøringa blitt kortere for spillerne med ny trener, og det måtte vært en tilvenningsfase som mest sannsynlig ikke hadde gitt noen særlig bedre resultater.

Jeg er ikke nervøs før vi ser åssen serien setter seg, og blir ikke skremt av noen tap før sesongen. Det jeg blir skremt av er hvor patetiske jeg syns enkelte er, som nå skjeller ut Grönhagen etter å ha hyllet ham forrige høst. Ting endres meget  fort.

PS og Off topic deluxe: La oss nå hvertfall glede oss litt over at tullingen Martin Andresen har prestert å bli utvist på en forferdelig tullete og barnslig måte! :)

---------------------------

Pondus beskriver kvinner på en elegant måte:

"Menn og kvinner er skrudd sammen på helt forskjellig måte! Det blir som en trehulsykkel mot en romferge. En enkel og grei konstruksjon mot et absurd komplisert maskineri, som titt og ofte eksploderer!"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340