Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 18 feb 09, 10:57

Joda, jeg har ofte likt ting som andre ikke har likt, eller omvendt. Smile Og jeg hører gjerne noen flere "anmeldelser" først. Men ut fra beskrivelsen hans av innholdet, virker det dessverre ikke som noe jeg vil gidde å bruke penger på.

Jeg hadde håpa på en dokumentar om sesongen, egentlig (en times tid, eller kanskje helst rundt halvannen). Hadde jo ikke vært så vanskelig - klipp fra kampene, utdrag fra intervjuer og nyhetssaker gjort i løpet av sesongen og en kommentarstemme. Alt ligger jo der i TV2 arkiver.

Ønskelig bonusstoff: Målkavalkade (det ble tydeligvis hoved-feature isteden), sølvfesten, intervju med Grönhagen og et par-tre spillere etter sesongslutt. Pluss gjerne et slideshow med presentasjon av spillertroppen 2008, med "For Fredrikstad" eller noe sånt som bakgrunnsmusikk.

Da hadde det vært fint som f! Jeg skulle klart å sette sammen en sånn DVD sjøl om jeg hadde ei ukes tid og tilgang til råmaterialet. Og TV2 burde jo egentlig klare å sette sammen noe som er mye bedre enn det JEG hadde klart.

Men det skal sies, jeg har ikke så mye tiltro til TV2 lenger. Wink

---------------------------

Hater hat!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f