Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5519

Lagt til: 10 feb 09, 19:55

Opprinnelig postet av Holters

Synes uansett dette ikke er noe å ha en pressekonferanse om... En pressekonferanse for å bekrefte allerede inngått avtaler? Hva var poenget med pressekonferansen? Et PR-stunt for Brynildsen og Værste?

Det som er interessant er jo hvor mye FFK betaler til Værste årlig for leie av stadion, og om deler av denne summen går til nedbetaling av lån? Eller betaler FFK i tillegg til leien også ned på lånet?

Må FFK fortsatt betale leie til Værste når lånet er nedbetalt? I så fall, hvor mye?

Hvor lang tidshorisont ser man for seg før lånet er nedbetalt? 5 år? 10 år? 40 år?

Håper virkelig noen stiller disse spørsmålene på pressekonferansen...

 

FFk betaler ikke leie for selve Stadion, men kun for kontorer og selsapslokaler samt losjer. FFk er deleier i Stadion og har alle A-aksjene, altså full bestemmelsesrett. Men Værste sitter på et antall B-aksjer som gjør at FFK kun eier 0,74 %. Alle inntekter som Stadion har som arenareklame går altså til selskapet som FFK kun eier 0.74 % av. Det har vært sagt tidligere at FFK skal få disse aksjene "etter hvert" men aldri kontraktsfestet når dette skal skje.

Denne pressekonferansen bekrefter altså at FFK vil eie stadion når lånene er nedbetalt. Dette har ikke vært avklart tidligere og jeg synes dette var en vel så stor og gledelig nyhet som seriesølvet. Nå som dette er avklart kan det hende at andre kan tenke seg å bidra med å påskynde denne prosessen.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340