Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 22 jan 09, 14:05
Endret: 22 jan 09, 14:15
Endret av: Magnum

Opprinnelig postet av Snæbbis

Jeg lurer på hvor på veien vi tok steget til å utvikle seg mot medias ypperste klovneklubb i TL. Bare alle de syke oppslagene som har vært de siste åra og alt bråket er nok til at jeg velger meg karlsen, hvis han kan tilføre litt sårt tiltrengt proffesjonalitet.

Bittert å miste Grønnis, men jeg er for andre gang i historien enig med kanogvetalt, og ideen om å tenke langsiktig.

Enn så lenge velger jeg å stille meg tvilende til Karlsens "profesjonalitet". Sånn jeg har sett det, kom profesjonalitet og langsiktig tenkning først og fremst inn i klubben med Grönhagen.

Hvis det Karlsen ønsker er å gjøre FFK til en farmerklubb, så er jeg redd for at min sterke interesse og entusiasme for klubben de siste åra kommer til å få seg et alvorlig skudd for baugen. Jeg elsker FFK, men noen ganger orker du ikke å oppholde deg rundt selv dine beste venner hvis de oppfører seg som idioter. Frown

Dette minner meg dessuten altfor mye om tidligere personlige erfaringer fra arbeidslivet med diverse dårlige ledere av ymse slag...

EDIT: Jeg skal ikke fullstendig avfeie de kommentarene som har kommet her, fra anonyme juniorspillere og andre, om Grönhagens lederstil og andre temaer. Som jeg nevnte tidligere i dag, ingen er engler. Og jeg er sikker på at sannheten (hvis sånt finnes), om begge sider, kommer ut en vakker dag. Men jeg syns det er litt merkelig at jeg aldri har bitt meg merke i at det har kommet noen sånne kommentarer/påstander om Grönhagen før i dag...?? (Skal ikke helt se bort fra muligheten for at jeg har missa noen heller, men påfallende mange har det ikke vært).

---------------------------

Hater hat!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340